ciabel

Direktlänk till inlägg 6 september 2009

Jag ljög!!

Av Ciabel - 6 september 2009 07:49

Låg på soffan hela kvällen igår och försökte hänga med i flera program men det är inte lätt när man bara somnar till hela tiden.

I alla fall medans jag låg där kom jag på att jag ljög när jag skrev att jag inte varit sjuk på över 2 år.

I december var jag ju faktiskt sjukskriven av läkaren i samband med att jag fick kortisonsprutan i axeln men sen tänkte jag vidare och konstaterade att jag inte varit sjukskriven för att jag varit sjuksjuk på ännu längre tid än 2 år men däremot ett par nätter varje år för axeln.


Just för tillfället känner jag mig rätt pigg så jag har plockat ur diskmaskinen. Behövs inte mer ansträngning för nu behöver jag vila en stund igen. Sovit i korta intervaller och vaknade med pannknack men den kommer nog från hostan.

Om jag får ngn mer pigghets atack ska jag försöka sätta mig ner och sy ett regntäcke till Napoleon.

Har en av barnens gamla galonisjacka och en trasig fleese som jag tänkte vara kreativ med. Kanske ska vänta tills de kommer från landet för kan behöva måtta direkt på skruttgubben:)


Tänker på mina kära kollegor! De fick inte in ngn vikarie för mig så de fick jobba själva inatt. Vi är normalt tre stycken uppdelade på tre våningar. Så det blir väldigt mycket spring om man ska ha 1½våning. Dessutom har vi bara en nattlarmstelefon per våning så det går inte att dela upp en våning på 2. Jag hoppas att det var lika lugnt inatt som de 2 nätterna före så de inte fick slita arslet av sig bara för att jag var borta.

 Inatt har de i alla fall fått in en vikarie.


Om ett par timmar kommer nog lilla familjen hem från landet. Ganska skönt att de inte varit hemma nu när jag mått som sämst. Dessutom är nog risken för att de ska bli smittade mycket mindre nu än den var när det bröt ut.

Nu ska jag lägga mig en stund till.

Tack gode gud för nässpray!!!

Ha det gott mina vänner

 
 
Lisa

Lisa

6 september 2009 11:20

Precis lika som jag var,,Pigghetsryck och så heeelt slut,,Och jag kunde inte heller ta det lugnt när jag blev pigg i ca 10min och därför blev man nog totalt väck flera ggr..

Jaa det med rökningen ja,,känner mej redan uppåt väggarna hahha..har NOLL karaktär,,Skulle vart skoj att kunna peppa varann men vete 17 om jag fixar detta just nu iallafall..Var nyss ut och fick tag på en dyngblöt äcklig fimp men lyckades få ur några sug på den hihi..HUR MAN ÄR!!!!!!!
Jag har ju nikotintuggummi hemma men dom får jag halsbränna av(har provat ett antal ggr)men blir lika varje gång trolig pga att jag IDIOT Tuggar vilket man ABSOLUT INTE Ska..

Sen har jag ju tuggtobaken som ligger och torkar i sin lilla söta Ask,,men har fått blåsor på överläppen så den kan jag Inte heller stoppa upp...Ojojoj sååååå Många Ursäkter va??
Men provar en timme till att hålla mej ifrån att köra iväg gubben till Macken o köpa Goa Giftpinnar hihi..
Kramen på dej Snuttan...

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
Lena

Lena

6 september 2009 11:40

Han kommer ifrån Inkus kennel.Jätte tjusig!
Krya på dig!
Kramen och ha en trevlig Söndag!

http://lenaochpudlarnas-blogg.bloggagratis.se

 
Annica

Annica

6 september 2009 11:45

Hej lilla sjuklingen...Det där lät inget vidare. Uscha för förkylningar. Den härjar hejvilt här också. Man bliiir ju gaaaalen när det aldrig tar nåt slut!Du får dricka varmt, bara mysa i sängen och låta familjen pyssla om dej riktigt mycket. Hoppas du kryar på dej snart! Varma kramar Annica

http://www.familjenlundin.bloggagratis.se

 
susse

susse

6 september 2009 18:43

Hejsan sjuklingen..
Inte mycket du varit hemma o varit sjuksjuk..

Ja du, den där förbjudna, vad ska man säga?? Jag o en väninna har börjat prata om att lägga den på hyllan, men vi är väl bara i pratstadiet ännu. Får väl ta en ordentlig funderare på det och kanske passa på när Jocke e ute så man inte har ihjäl honom..*S*
Krya på dig vännen.
Kramisar Susse

http://www.123minsida.se/susse_69

 
Lisa

Lisa

6 september 2009 23:07

kilar in o kollar till dej..Jo man ska tamej sjutton visa att man kan klara det..Fast jag gjorde det inte idag TYVÄRR,,,Fn också...Men jag har fått beröm av gubben iallafall att jag försöker mer o mer..
Krya på sej nu..Kraaaaam..

http://dagslandan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ciabel - 29 augusti 2012 17:13

Sj e bra roliga ! Bokade biljetter för mig och barnen ner till Janne nästa helg. Blev billigare att boka mig och två barn och sen tredje separat än att boka alla på samma =-O Skilde 150 kronor! Ja vad ska man säga annat än att nån logik hittar jag...

Av Ciabel - 14 augusti 2012 11:48

Trodde inte det var så lätt att spåra ip-adresser på alla besökande oavsett om de gjort nån kommentar eller ej! Man lär så länge man lever:-)...

Av Ciabel - 8 augusti 2012 01:26

Intressant men nu 4 månader senare vet jag vem som läckte! Trodde absolut inte det om den personen men i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna! ...

Av Ciabel - 31 juli 2012 09:28

God morgon! Då e det tisdag igen! Igår hade vi goda vänner på middag, Ulf och Helen   Ja som ni kanske förstår e jag kvar nere hos Janne utanför Hjo! Mår så otroligt gott här tillsammans med honom och alla hundarna! De som känner mig förvånas n...

Av Ciabel - 27 juli 2012 07:42

Nu sitter jag på tåget mer till Janne! Kompade ut en timme tidigare för att hinna med men vad gör väl det? Komp e till för att användas! I helgen har vi Jannes yngsta pojk men sen får jag rå om han resten av veckan:-) Ha det gott alla glada...

Ovido - Quiz & Flashcards