ciabel

Alla inlägg under januari 2010

Av Ciabel - 12 januari 2010 08:16

Satt igår och virkade en liten judo-maskot.

Stefan snodde den på en gång för att hänga i bilen och bel ska också ha en.

Tänkte göra en att hänga upp nere i judolokalen också.  

Tycker den blev rätt söt  


Ska sticka klart Nellys tröja ikväll och sen börja på Simons också.

Yllegarnet är lite odrygare än akrylgarnet så det gäller att tänka till när man handlar. Billigt är det inte heller så......


Lisa kommer i eftermiddag så ska vi ta en promenad med hundarna innan barnen kommer från skolan för sedan måste jag åka till centrum och in på Gina trikå och lämna tillbaka ett par jeanstajts jag köpte förra veckan. 2 sömmar släppte på en gång och så vill jag inte ha det.

Nej nu kallar duschen igen.

sen ska jag städa min garderob.

Kram på er  

ANNONS
Av Ciabel - 11 januari 2010 08:23

Nog för att det är skönt att ha alla hemma tycker jag det är skönt när allt faller in i rutin igen. Är van att ha hela dagarna för mig själv så äntligen kan jag städa och feja utan att det blir kaos efter några minuter igen  


Nu har jag varit rökfri i   18 veckor. Måste räkna efter för det är länge nu.


Igår var vi hundvakt åt Nelly och Simon, Lisas pudlar.

Jag tycker att Napoleon skäller mycket men insåg att jämfört med dem är han riktigt tyst. De skäller högt, mycket och länge på allt som händer runt huset.

Napoleon skäller ibland när han ser en hund eller katt genom förnstret och om det ringer på dörren och det kan vi nog leva med:)


Nästa tisdag ska jag på återbesök med foten och börjar jobba nästa onsdag. ja det återstår ju att se för har inte såret läkt helt får han sjukskriva mig lite till för vill ju inte ha mrsa eller ngt dyligt i min fot. Mycket att tänka på när man jobbar i vården.


Nej nu väntar duschen på mig. Apropå dusch har Lisa min bloggiskompis fått tillbaka sitt vatten efter att det varit fruset flera dagar. Hon var t o m med i tidningen med kritik mot sin hyresvärd i Sandviken som skött det hela troligt illa.

Tufft bruden, stå på dig!!!!!


Många kramar

ANNONS
Av Ciabel - 8 januari 2010 22:30
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ciabel - 6 januari 2010 22:13

Gjorde misstaget att följa mönstret fullt ut vilket resulterade i att tröjan blev lite kort över ryggen men man lär sig av sina misstag  

Är nöjd ändå då det var min första hundtröja.

Ska ge mig på ett annat mönster med ben på men den är kortare över ryggen så jag ska nog modelera om den lite.


Idag var barnen och såg Alvin och gänget 2 medans jag roade mig med att shoppa loss i kista centrum.

Hittade så mysiga stickade tunikor med storpolo.


I morgon kommer Lisa hit för lunch och promenad och på söndag ska vi passa Simon och Nelly.

Nu måste jag ta hand om en som fått pudelspunk.

Tittar in till er i morgon

I promise

Puss  

Av Ciabel - 5 januari 2010 10:37

Ska bara tala om att ni finns i mina tankar men nu ska jag försöka mig på att sticka en tröja till Napoleon.

Jag må vara flink med virknålen men stickning och jag drar inte riktigt jämnt så vi får se hur det blir.    Återkommer med bilder om jag lyckas

Puss på er   

Av Ciabel - 2 januari 2010 17:55

Jag har jättedåligt samvete för att jag ite skrivit på länge och än mer för att jag inte hört av mig till er mina vänner MEN har faktiskt inte haft tid utan har bara hunnit in,läsa och godkänna innan jag varit tvungen att stänga ner burken igen.


Måndagen åkte ju som sagt pojkarna till en gammal kompis och de blev kvar över natten. På tisdagen rasade hela bunten in här och han sov över hos oss. Onsdagnatten hade Bel en kompis sovande här och det kan jag lova att det var första och sista gången hon sov här. Ungen somnade halv tre på natten. Sen på nyårsafton gick det i ett.

Bakade lantbröd, gjorde små tilltugg till välkomstdrinken. Gjorde potatisgratänger. fixade förrätten och så dukade vi långbord i vardagsrummet.


När alla kom var jag färdig att gå och lägga mig mn piggnade till och höll natten ut. Ja eller i alla fall tills alla gått kvart över 2 och då var vi (stefan och jag) bara tvungna att städa innan vi gick och la oss.


Måste tala om att Napoleon reagerade inte ett smack på smällarna och raketerna vilket var min fasa eftersom han är sååå rädd för allt annars.

Och klarade han bara nyår 1 så blir det inga bekymmer i framtiden heller.


Bel har haft en annan kompis här i natt som var och pojkarna ska ev ha "kompisen" Hanna här i natt. Ja det får vi också se hur det går.

Nej nu har jag inte tid igen så vi höres.

Har inte glömt er

Puss

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se