ciabel

Senaste inläggen

Av Ciabel - 17 september 2011 21:40
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Ciabel - 14 september 2011 16:04

Nu har jag varit till en ny läkare med min jävla värk.

Han tittade och klämde lite på mina fingrar innan han tittade på mig och sa:

Jag ser inga fel på dig.

-Nej det kanske inte syns men jag har ont!


Slutade med att de tog 8 rör med blod så ska vi avvakta svaren.

Vad gör jag om inget syns?

Jo då fortsätter jag till nästa läkare för även im inget syns utanpå har jag skitont till och från. Kan inte fortsätta så här    Till och med att skala potatis är ett kapitel för sig och då har jag en man, 3 barn och hund som behöver en fru,mamma, matte som inte bara fräser och är trött pga värk.


Ngn som har ngn universallösning?

ANNONS
Av Ciabel - 13 september 2011 22:21

Ringde och sjukskrev mig idag! Blir i alla fall de kommande 2 nätterna oavsett vad läkarn säger i morgon.

E så jäkla trött hela tiden fast det e klart man kanske inte kan va annat när man bara sover i intervaller mellan alla olika medikamenten man stoppar i sig men som ändå inte hjälper.


Jag som alltid använder händerna e helt handikappad just nu. Kan inte virka,sticka eller sy för då värker det som satan och känns som fingrarna låser sig.


Bara skit just nu. Tur benen funkar i alla fall så jag kan promenera med mina älsklingar Napoleon och mitt lilla "dagbarn Simon   Simon tv och Nappe th

Av Ciabel - 12 september 2011 18:29

Då fick jag tummen ur idag och ringde och bokade läkartid. Ringde en annan klinik än den jag varit listad på då de bara har löpläkare och jag känner att det här kan kräva kontinuitet ett tag framåt.

Efter att ha pratat med ssk och förklarat mina symtom dvs värk i leder, i huvudsak händerna, kraftlöshet och att jag tappar saker började hon prata om en reumatism utredning.

Ja vad ska man säga om det? Jo skulle det va så så e det väl bra att jag kommer iväg redan nu.

Sen har jag insett på allvar att det inte funkar för kroppen att fortsätta jobba natt inom åldringsvården.

Ingen som har ett mindre fysiskt jobb i bakfickan åt mig?

Puss på er goa vänner

Av Ciabel - 12 september 2011 08:08

Vaknade och hade värk i lederna igen!

Från skuldrorna upp till nacken och ut i armarna bara sprängvärker det. Ja knäna gnäller också lite men inte lika mycket.

Är det åldern eller börjar jag bli helt utsliten? Eller e det ngt annat som man inte vill ha typ ngn "kärringsjuka" som det kallas?

Ja inte vet jag men det känns som det är läge att göra nåt åt det i alla fall.

Vissa dagar är värkfria men det verkar som vädret avgör hur jag ska må.


Positivt i värden nu är att lilla Englas ägarbyte är färdigt! Nu får hon ett bra hundliv och behöver inte ligga själv hela dagarna och vara rädd att få en åthutning bara för att hon blir glad:)


Av Ciabel - 10 september 2011 22:35
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Ciabel - 7 september 2011 15:45

I fredags mötte jag en före detta granne som har/hade en liten aprikos mellanpudel som heter Engla. I mitt tycke underbar hund men haft en alltför hård tillvaro. Många ensamma dagar och hård på gränsen till elak uppfostran.


Nu behövde de omplacera henne snabbt för det funkade inte alls längre tidsmässigt och det alternativ hon än så länge hade var en fyllkärring på hörnet där vi tidigare bodde som hjälpt henne att klippa Engla. Eller klippa och klippa? Hela pudeln inklusive ansikte, ben och svans skalades med lammskäret. Med andra ord ser hon rätt bedrövlig ut  


Och så kom jag på det! Jag messade Linda och berättade om Engla! Knappt ett dygn senare satt hon i Lindas hall och ska nu vara där på prov 1 månad.

Hon har hamnat i en alldeles underbar familj som är som gjord för henne (dessutom är hon som gjord för dom med)

Så glad att det verkar ordna sig till det bästa

Av Ciabel - 5 september 2011 09:11

I Johannes klass finns en pojke som är dubbelt så stor än de andra pojkarna där allt inte står rätt till. Precis innan sommarlovet gick Johannes emellan när han stod och slog en anna kille (misshandlade). Den gången slutade det med att han sparkade Johannes rakt över knät med full kraft så det vek sig bakåt.


Den här terminen har börjat med många "mindre" incidenter när han gjort utfall mot Johannes och vi har haft det uppe till diskussion flera gånger pedagogen och jag. Skolan har jobbat stenhårt med detta men i fredags hann inte pedagogen med. Hon stod och såg hur killarna (som satt mitt emot varandra) reste sig för att ställa upp stolarna när de skulle sluta. I nästa ögonblick är den pojken på Johannes sida av bänken, lyfter upp honom i kragen, nitar honom rakt över nä'san för att i nästa sekund kasta honom tvärs över rummet in i bänkarna.

Innan hon hann fram hade allt detta skett och han stuckit som en avlöning.


Överväger allvarligt att polisanmäla detta trots att pedagogen gjort en anmälan och skrivit rapport så det blir lite mer substans bakom när soc blir inkopplade.


Nu ska de ha en resurs enbart på den här pojken och jag har lovat Johannes att följa honom till och från skolan under en period men hur det ska gå sen vet jag inte.


Retar mig dessutom att han tar tid och resurser från de andra barnen så här.  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se