ciabel

Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

Huvudvärk bevis på vad?

Av Ciabel - 9 juni 2009 14:17
Barnen med sin amerikanska kusin

Har haft konstant ordentligt pannknack sedan igår. Vet att det beror på att jag inte sov ngt då eftersom först skulle jag ringa vårdcentralen, sen vänta på attde skulle ringa upp. Och när de väl gjorde det hade klockan blivit halv tio, sen fick Bel tid kl 11 så ngn vila på förmiddagen blev det ju inte. Sen när vi kom därifrån skulle det lagas lunch och ätas och sen kom killarna hem från skolan och då började allt om med matlagning, disk mm. I och för sig får man kanske vara tacksam att man ibland får ont en trappa upp för att om inte annat få en bekräftelse på att det faktiskt finns ngt att ha ont i.

Bel hade inte varken halsfluss eller öroninflammation den här gången men däremot ngt de kallade för tvåtopps virus. Har ni hört ngt så dumt ngn gång?

Innebar att det började om när man tror det är på väg tillbaka. Våtska bakom trumhinnorna pga nästäppan och det i sin tur trodde hon ökade på hennes allergikänslighet så nu har hon fått nya tabletter som ska vara bra avsvällande effekt med.

På torsdag ska Bels arbetslag gå och simma i vår utomhusbassäng men jag tycker det är dumt med tanke på vätskan bakom trumhinnorna så jag kontaktade hennes ansvarspedagog så hon får åka hem istället. är ju inte särskilt kul att titta på när andra badar, tycker inte ens jag.


Nu håller jag på att bakar bullar för fullt till judolägret. Blir både med kanel och vanilj så det finns för alla smaker.


Stefan ska ut på landet efter jobbet och kolla upp ngt på båten,killarna följde med Marcus hem och Bel går till bästisen så det blir bara jag och Napoleon hemma i eftermiddag. Tog precis från honom en tand han låg och tuggade på, han börjar bli stor nu. Klarar t o m att hoppa upp i soffan själv.

Nehej nu kallar bullbaket så ha det go´vänner1


 
 
susse

susse

9 juni 2009 20:19

Hallå gumman..
Du far på som vanligt...Du får ta o lugna ner dig och sova när du behöver..Kan stå dig dyrt senare..Synd vi bor så långt i från varandra, annars kunde du kommit på avslappnings/avstressnings massage hos mig. Tror du hade behövt det..
Har aldrig hört om det Bel fått..men man kanske inte har hört allt i heller?!?*S* Förstår att hon helst får hoppa badet, kommer ju fler gånger.
Va nu rädd om dig.
kramisar Susse

http://www.123minsida.se/susse_69

 
Lisa

Lisa

10 juni 2009 00:22

såå sööt Napoleon Är,,och gulligt Namn..
Jag har också en dvärgpudel (Röd) Dino heter han..Vilken kennel kommer Napoleon ifrån?

http://lizzyboop.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ciabel - 29 augusti 2012 17:13

Sj e bra roliga ! Bokade biljetter för mig och barnen ner till Janne nästa helg. Blev billigare att boka mig och två barn och sen tredje separat än att boka alla på samma =-O Skilde 150 kronor! Ja vad ska man säga annat än att nån logik hittar jag...

Av Ciabel - 14 augusti 2012 11:48

Trodde inte det var så lätt att spåra ip-adresser på alla besökande oavsett om de gjort nån kommentar eller ej! Man lär så länge man lever:-)...

Av Ciabel - 8 augusti 2012 01:26

Intressant men nu 4 månader senare vet jag vem som läckte! Trodde absolut inte det om den personen men i de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna! ...

Av Ciabel - 31 juli 2012 09:28

God morgon! Då e det tisdag igen! Igår hade vi goda vänner på middag, Ulf och Helen   Ja som ni kanske förstår e jag kvar nere hos Janne utanför Hjo! Mår så otroligt gott här tillsammans med honom och alla hundarna! De som känner mig förvånas n...

Av Ciabel - 27 juli 2012 07:42

Nu sitter jag på tåget mer till Janne! Kompade ut en timme tidigare för att hinna med men vad gör väl det? Komp e till för att användas! I helgen har vi Jannes yngsta pojk men sen får jag rå om han resten av veckan:-) Ha det gott alla glada...

Presentation


Livet är en bergodalbana

Omröstning

Är du trött på snön än?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards